marți, 27 martie 2012

Botosei pentru copii la preturi avantajoase doar la Mini-mag!

Primavara aceasta incalta copilasul cu o pereche de botosei pentru copii viu colorati fabricati din materiale 100 naturale! Asa se descriu articolele de incaltaminte pentru copii si bebelusi pe care le gasim in magazinul online www.mini-mag.ro la cele mai avantajoase preturi de pe piata!

Iata cateva idei de tinute pentru copii perfecte pentru o plimbare in aer liber alaturi de piticul tau, alaturi de care o pereche de botosei bebe se potrivesc perfect!

Pentru fetite cele mai potrivite tinute de primavara sunt cele in culori nude, crem, roz dar si culori mai electrice cum ar fi portocaliu, roz sau rosu in diverse combinatii.

Pentru zilele de primavara poti alege sa iti imbraci fetita, daca te hotarasti sa mergi in parc la o plimbare intr-o tinuta moderna si eleganta! Alege o rochita sau un sarafan de culoare rosie sau roz deschis, fabricata dintr-un material mai gros ( de exemplu jeans) deasupra unei camasi pentru copii sau bluzite de culoare crem sau alb la care sa adaugi o pereche de botosei de culoare roz deschis cu dantela de culoare alba sau cu diverse imprimeuri in culori calde.

Baieteii pot fi imbracati foarte lejer cu o pereche de pantaloni de tercot de culoare crem, o camasa albastru inchis sau deschis in functie de preferinta, ambele sa fie fabricate din materiale de cea mai buna calitate, bumbacul fiind in topul preferintelor de cei mai multi dintre parinti, pentru ca are rol antialergenic si lasa pielea sa respire. La aceasta tinuta o pereche de botosei de culoare albastru deschis cu sau fara alte imprimeuri sau desene se vor potrivi perfect!

Daca ti-am fost de folos cu aceste sfaturi in materie de vestimentatie pentru copilasul tau, viziteaza si site-ul nostru www.mini-mag.ro unde vei gasi numeroase accesorii pentru bebe indispensabile bunei cresteri a copilasului tau! Te asteptam!

Emanuela Negura!