joi, 10 ianuarie 2013

Papuci cu blanita pentru copii

Iarna este aici, nu ne-a menajat deloc. Cand a venit a venit cu toata forta si ne-a asternut un strat gros de zapada in toata tara. Si asta nu este neaparat ceva rau, este o mare bucurie pentru copii, pentru ca se pot juca in zapada, pot sa construiasca diferite figurine si sa faca nebunii. 
Toate ca toate, ne bucuram foarte mult pentru bucuria lor, insa nu vrem ca dupa o joaca pe cinste ei sa ajunga uzi la picioruse si sa se raceasca. Acesta este cel mai mare dezavantaj al iernii. Umezeala si frigul care face ravagii si printre oamenii mari, cu atat mai mult in randul copiilor. Asa ca trebuie sa le protejam piciorusele asa cum trebuie, ca sa se poata bucura in continuare de zapada. Asta presupune papucei cu impermeabilitate, de calitate, din piele si imblaniti pentru a mentine caldura picioarelor inauntru.
Acestia sunt exact genul de papucei pe care Bumbi.ro ii comercializeaza. Acesti papuci cu blanita sunt confectionati pentru copii de la 7 luni pana peste 2 anisori sunt sunt ganditi special pentru aceasta perioada de formare a mersului, in care copilul trebuie sa aiba in permanenta o pozitie corecta a piciorusului, pentru ca mai tarziu sa nu fie nevoie de tratamente speciale care sa corecteze mersul copilului. Asa ca, talpa papuceilor este solida si destul de rigida, pentru a le mentine constant toata talpa piciorului dreapta, iar in interior este montat un plus pentru prevenirea platfusului, ceva foarte des intalnit la copiii din ziua de azi. Pe glezna, pielea cu intaritura ii face sa ramana drepti, pentru a mentine glezna dreapta. Paleta de culori este variata si puteti sa alegeti atat papucei pentru fetite cat si pentru baietei.
Acum ca stiti unde sa gasiti papucei potriviti pentru copiii vostri, nu mai asteptati niciun moment si incepeti sa protejati piciorusele dornice de mers ale copiilor vostri.